Annonce
Annonce
Annonce

Hamborg-holdet kan stadig nå nedrykningsplayoff-pladsen med lidt hjælp.
Hamborg-holdet kan stadig nå nedrykningsplayoff-pladsen med lidt hjælp.Profimedia
HSV tændte endelig et lys i oprykning-mørket, da de vandt 4-0 ude over Eintracht Braunschweig og dermed holdt liv i deres minimale chance for at sikre sig oprykning til den tyske Bundesliga.

Robert Glatzel (10./22.), indskiftede Bakery Jatta (69.) og Ludovit Reis (84.) scorede målene for det effektive Hamborg-hold, der var uden sejr i de sidste to kampe.

Noter til kampen
Noter til kampenFlashscore

HSV viste den samme attitude på Hamburger Straße i Braunschweig, som træner Steffen Baumgart havde efterspurgt i løbet af ugen. Den tidligere Köln-træner sagde, at han troede på oprykning " indtil den sidste dag": "Sæsonen er ikke slut endnu."

Glatzel var først på pletten efter 10 minutter med en kølig afslutning i feltet, inden han efter 22 minutter øgede føringen med brystet for gæsterne.

Den 30-årige angriner kunne endda have tilføjet flere mål i første halvleg: Først sendte angriberen dog bolden forbi venstre side af målet efter 26 minutter, hvorefter Eintracht-målmand Ron-Thorben Hoffmann leverede en fremragende redning lige før pausen.

Med føringen i ryggen spillede Baumgarts hold selvsikkert med masser af boldbesiddelse efter pausen, hvor hjemmeholdet sjældent truede gæsternes mål. Bakery Jatta og Ludovit Reis kom også på scoringstavlen og satte streg under gæsternes dominans.

Med sejren er HSV tre points efter Fortuna Düsseldorf på tredjepladsen. Fortuna Düsseldorf spiller senere i aften mod Schalke 04.